Próbowałem kiedyś do tego przysiąść, ale okazało się, że gadżet wczytywany jest w ramce IFRAME i niewiele da się zrobić z jego wyglądem. W panelu Blogger.com nie widzę opcji do konfiguracji wyglądu tego dodatku a z oddzielnego serwisu "Google Friend Connect" zrezygnowali.
Wszystko idzie w stronę wycofania Obserwatorów w obecnej formie na rzecz stron w Google+, więc sugeruję już teraz powolne przenoszenie się, nie będzie problemów w przyszłości z utratą czytelników korzystających z powiadomień RSS.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Dzięki za pomoc . Co właściwie daje to "google+" i czym się różni od obserwatorów? Warto się tym zainteresować a obserwatorów odpuścić? Na razie mam tylko przycisk "lubię to".
Ja nie wiem czy warto odpuścić sobie całkiem, najlepiej zbierać równolegle. Wszystko sugeruje, że obecni obserwatorzy zostaną zastąpieni tymi z G+.
Google plus ma przewagę pod względem interakcji, bo strona założona w tym miejscu pozwala nie tylko powiadamiać o nowych wpisach bezpłciowo za pomocą RSS, ale działa podobnie jak fanpage na Facebooku :-)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).