tylko rozjeżdżają się ikonki - są przesunięte o jedną do dołu...
a ostylowałaś elementy?
skanking napisał/a:
Najlepiej jeszcze żeby były bez opisu, same tytuły, ale już coś mam i się bardzo cieszę.
to już robi się w opcjach skryptu. Wyłączasz pokazywanie elementów niepotrzebnych, w tym przypadku showThumbs, showNoImage, showSummary, showPostDate, showReadMore, showCommentCount - ustawiasz na false.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Że co zrobiłam?
Skorzystałam tylko z generatora w tamtym zlinkowanym temacie
Htsz napisał/a:
skanking napisał/a:
Najlepiej jeszcze żeby były bez opisu, same tytuły, ale już coś mam i się bardzo cieszę.
to już robi się w opcjach skryptu. Wyłączasz pokazywanie elementów niepotrzebnych, w tym przypadku showThumbs, showNoImage, showSummary, showPostDate, showReadMore, showCommentCount - ustawiasz na false.
A tu skorzystałam tylko z podanego linku przez Ciebie linku i podstawiłam nazwę blogu - nie wiem gdzie jest skrypt
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Ale to nie te same - skrypt jest od generatora, a tamten link jako gotowiec zewnętrzny...
Na blogu Spis treści jest z podanego linka
a spis z generatora (tu wklejałam kod)
Na stylowaniu się nie znam, nie rozumiem tych wszystkich oznaczeń, nawet w kodzie z generatora tylko na chybił-trafił zmieniałam elementy z true na false i odwrotnie Względnie jakieś wartości liczbowe...x
Ale to nie te same - skrypt jest od generatora, a tamten link jako gotowiec zewnętrzny...
nie rozumiem. Podałem Ci tutaj nazwy elementów, którym masz zmienić na false w skrypcie (kodzie), który wkleiłaś tutaj. Znikną ikonki wtedy. Jak chcesz je zostawić to do CSS trzeba dopisać np.:
Tylko nie krzycz - co to jest CSS? i gdzie to dopisać?
milion razy już o tym pisaliśmy. Definicję masz tutaj: http://www.kurshtml.edu.pl/css/
a dopisać powinnaś w kodzie szablonu - sekcja CSS, ale można edytując ten nasz gadżet dolepić na początku kodu tak:
a wystarczyło spróbować wcisnąć te klawisze, bo pod operą też działa.
skanking napisał/a:
Pierwszy tytuł jest bez, a jego ikonka jest przy drugim
wcześniej myślałem, że są przesunięte tylko trochę w dół (nie patrzyłem na sam koniec listy) a to chodzi o całą linię.. Widocznie brak opisów powoduje takie zamieszanie. Skoro walnęłaś je takie małe to lepiej skasować całkiem, już o tym pisałem, ustaw:
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).