Wysłany:
2014-01-27, 12:04Nie wyświetlają się wszystkie posty z danej kategorii
Nie wiem dlaczego, ale po kliknięciu na daną kategorię (np. Alpy) nie wyświetlają się wszystkie wpisy z danej kategorii.
Oprócz tego nie działa odnośnik Starsze Posty. Tzn., pojawia się tylko na pierwszej stronie, a potem już nie, tak jakby nie było więcej postów. Mam ochotę walić głową w ścianę.
Będziecie umieli zlokalizować te problemy i powiedzieć, jak je wyeliminować?
______________________________________________________ Góry, lifestyle - Po prostu życie ... Życie Me ...
Wysłany:
2014-02-05, 01:57Szablon Nomand Blogger - brak stronicowania
Ktoś źle przygotował szablon Nomad i ja mam teraz naprawiać ?
Posty na blogspocie stronicowane są na podstawie dat. W pierwszej chwili myślałem, że masz dodane kilka wpisów jednego dnia i akurat na nich wypada dzielenie. Okazuje się jednak, że to szablon ma pewien warunek, który należy skasować lub zmodyfikować.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).