Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Ale, żeby wstawić tu obrazek muszę najpierw umieścić go na jakimś serwerze?
łatwiej będzie mi wyjaśnić.
Separator to jest ta linia między postami a prawą belką i chciałabym, żeby gadżety zdjęcia były do niego dosunięte. Bez tego marginesu
Albo chociażby, żeby zdjęcia były szersze od innych gadzetów.
Czy można tak zrobić? to już oczywiście zabieg czystko kosmetyczny i nie powiem żeby jakoś wielce mi na tym zależało, ale fajnie by było gdyby się tak dało zrobić
Zabawa szerokością bloga nic nie daje bo nie ważne jakie parametry ustawię to i tak zdjęcie jest odsunięte od krawędzi separatora.
Chętnie pobawię się marginesami, ale możesz mi podpowiedzieć gdzie ich szukać?
tz. który kawałek kodu jest odpowiedzialny za marginesy przy gadżetach "zdjęcia"?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).