Identyfikatory i klasy znaczników DIV nie mogą być w podwójnych cudzysłowach i muszą zawierać znak =, czyli kod otwieranego DIVa musi wyglądać następująco:
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Kuba :3 Blogger.Klub
Imię: Kuba
Wiek: 25 Dołączył/a: 12 Mar 2012 Posty: 0 Miasto: Warszawa
Kuba :3 Blogger.Klub
Imię: Kuba
Wiek: 25 Dołączył/a: 12 Mar 2012 Posty: 0 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2012-04-11, 14:06
Tak robię i ... Nic .
Naprawdę zmieniałem szablon od początku i jeszcze raz i jeszcze już z 6 razy , więc niec nie naruszałem :c
Naprawdę , co może być nie tak ? :c
Nie, nie robisz i nie podoba mi się, że nie czytasz uważnie tego co się do Ciebie pisze. Spójrz na swój kod, który wkleiłeś wyżej i przeczytaj to co pisałem do Ciebie tutaj. Pamiętasz treść komunikatu? informowała o braku znaku = po id i tego nie masz w kodzie.
p.s. Jeżeli ktoś wybrał 'Polski' w opcjach języka czata i blogger wywala błąd, że nie może zapisać szablonu:
Cytat
Nie można przeanalizować szablonu, ponieważ nie jest on poprawnie sformułowany. Sprawdź, czy wszystkie elementy XML zostały prawidłowo zamknięte.
Komunikat o błędzie XML: The reference to entity rl must end with the ';' delimiter
olapen1 Blogger.Klub
Imię: Ola
Wysłany:
2013-03-15, 15:00Problemy z chatem
Wchodzę dzisiaj na bloga i widzę, że jestem wylogowana. Nie wiem jak się znowu zalogować, bo nie mam konta na xat. Chciałam wgrać po prostu nowy chat, ale ciągle mi nie wychodzi, chociaż mój kod jest chyba taki sam jak ten finalny w instrukcji.
A to komunikat, który wyskakuje na podglądzie:
Nie można przeanalizować szablonu, ponieważ nie jest on poprawnie sformułowany. Sprawdź, czy wszystkie elementy XML zostały prawidłowo zamknięte. <br/> Komunikat o błędzie XML: Open quote is expected for attribute "{1}" associated with an element type "id".
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).