miejmy nadzieję, że tak. Może to jakaś zagrywka przeciwko IE, bo pod Chrome działa a to dziecko Google
Judith napisał/a:
czy wprowadzać nowe ustawienia, szablony itp czy przeczekać aż wszystko wróci do normy ?
Jeżeli liczba użytkowników Internet Explorera na Twoim blogu jest znikoma to bym się tym nie przejmował. Jak stanowią sporą grupę to warto wprowadzić na chwilę starą wersję i przeczekać.
Judith napisał/a:
Kiedy można sie spodziewać 'poprawy' w funkcjonalności bloggera?
Takich informacji nie udzielają chyba nigdy. Zwykle jak dostaną masę zgłoszeń to sprawdzają problem i starają się go naprawić. Nie wiem jednak ile to może potrwać.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pierwsza nie pomogła. Drugiej nie umiałam wprowadzić. Wybrnęłam inaczej...
Zmieniłam miejsce formularza komentarzy z 'pod postem' na 'cała strona'.
Niezbyt mi się to podoba, bo przywykłam do poprzedniej opcji, ale przynajmniej
wyswietlają się komentarze i nic sie nie blokuje. Ufam, że niebawem będzie można wrócić do poprzednich ustawień, jak już naprawią, co trzeba...
Wybrnęłam inaczej...
Zmieniłam miejsce formularza komentarzy z 'pod postem' na 'cała strona'.
Na tym polegała moja sugestia zmiany sposobu wyświetlania komentarzy i komentowania Jeżeli rozwiązywanie problemu przez ekipę Bloggera nie będzie trwało wieki to można się pomęczyć w ten sposób.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).