puma
Blogger.Klub
|
Wysłany:
2013-09-18, 14:59 [Szablon Johny Prett] Dopasowanie wyglądu - posty, rotator
|
|
|
Kochani naprawdę nie wiem jak zatytułować mój problem bo dotyczy on kilku ważnych dla mnie spraw, nie wiem czy rozbijać to na cząsteczki
Podam listę problemów które wystąpiły po zmianie szablonu.
1. Chcę poszerzyć bloga na 1000px wpisuję w header-wrapper width 1000 px ale nic się nie zmienia.
2. Slider pokazuje wszystkie posty co kilka sekund, czy jest możliwość aby ustawić go by pokazywał posty z ostatnich np 2 miesięcy? Chodzi mi także o rozmiar zdjęć aby był stały niezależnie jakich rozmiarów wrzucę do sieci. Co do slidera nie chciałabym aby pojawiał się ten napis comments, pozamieniałam gdzie mogłam tu nie mogę trafić...
3. Na stronie głównej niektóre posty nie wyświetlają zdjęć, jak to można naprawić? Zdjęcie powinno ukrywać pod spodem treść, niektóre mają treść na wierzchu.
4. Za nic nie mogę z poziomu bloggera dodać licznika, i tak samo nie mogę dodać obserwuj z google +.
5. No i nieszczęsny nagłówek, którego nie mogę ani usunąć ani cokolwiek z nim zrobić. Interesowałby mnie taki jak na tej stronie http://demo.rockingtempla...kompi-wide.html lecz w szblonie nie było chyba żadnego kodu na ten gadżet
Jeśli nie zanudziłam to bardzo proszę o pomoc
|
|