Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
No to przyczyny są dwie:
1) korzystamy z jakiś innych systemów blogowych
2) znowu czytasz po łebkach i nie robisz tego co napisałem (i zaczyna być w tym momencie denerwujące)
U mnie po odblokowaniu gadżetu i powrocie do edycji w dziale układ okienko wygląda tak:
[obraz wygasł]
2 a ja ten przycisk usuń miałam na początku ale potem już zniknął
zacytuję sam siebie:
Cytat
Jeżeli wszystko jest zrobione jak należy to dany gadżet posiada potem taką pionową ramkę z kropeczkami po lewej. Oznacza to, że można go przemieszczać (lub skasować).
skoro gadżet sam wraca to zapewne ponownie jest zablokowany i trzeba go odblokować.
czyli:
1.odblokowałaś gadżet
2.edytowałaś i dałaś usuń
3.zapisałaś rozmieszczenie
4.odświeżyłaś i jest znowu?
może być jakiś błąd bloggera, ale wtedy niewiele na to poradzę. Może być też Twój błąd przy wcześniejszej edycji i blogger zgłupiał.
W razie czego sprawdź czy przeniesienie tego gadżetu do paska bocznego działa i góra zostanie pusta po zapisaniu rozmieszczenia.
Jak się nie pojawi kolejny nagłówek a ten nie zniknie to wtedy najwyżej w tym header2 wstaw obrazek zamiast tekstu - cały biały (w kolorze tła sidebara), żeby go nie było widać - i tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).