Wysłany:
2009-11-01, 20:02
Ale jaki? Niby miałam przez pewien czas ochotę na konto w ovh.pl, ale nie jestem aż tak zdesperowana, żeby płacić rocznie stówkę (choć w sumie nie jest to tak drogo) tylko dlatego, że chcę bloga prowadzić (gdyby to było prężnie rozwijające się portfolio - tak, ale blog - nie). Myślałam o boo.pl - sms raz na miesiąc (?) za 4zł by mnie tak nie bolał, ale jak długo chciałoby mi się bawić w cudowanie?
Moje drogi i tak chyba prowadzą do yoyo .__. (pół biedy, że reklama do schowania )
Wysłany:
2011-07-18, 16:14cba jest dobre jak na darmowe
Ale można poszukać tanich hostów płatnych a nie od razu takie za 100 zł, bo są i droższe ale na bloga można znaleźć taniego małego hosta i nie mieć problemów z tymi za free. Chociaż z tych darmowych to miałem kiedyś na cba i chodziło bez zarzutów.
hosting za mniej niż 100 rocznie? To raczej bardzo podejrzanie i nie sugeruje, że jakość będzie dobra a obsługa odpowiednia - o ile to jakaś rozpoznawalna firma (a nie krzak założony 10 minut temu przez pana Andrzeja i za pół roku zniknie) to za kasę zawsze lepiej niż za darmo, bo można ścigać i reklamować.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ostatnio przez jakiś czas używam hostingu na o12.pl i nie narzekam a zapłaciłem naprawdę grosze za host + domena za free. Działają od 2003 roku więc jakieś tam doświadczenie mają. Więc jak na dobry początek to polecam a zawsze to pewniejsze niż darmowe hosty.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).