No niby nie ale potem koszmary będą WIem bo sama obejrzałam kiedyś film o ZOOMBIE .. (resident evil? ) i potem sie bałam ... ale wiesz co ? Nie bałam się ZOOMBIE .. tylko tego ze jakis wirus bedzie i zabije cala ludzkosc ktora zamieni sie w takie cos jak na filmie i bd do konca swiata lazic po ziemi bez swiadomosci .... i będą nieśmiertelni ... i że jak będą już niesmiertelni to się przecież będą męczyć okropnie łażac tak i czekając aż coś ich zabije albo meteoryt? xD .. no albo balam sie po tym filmie , że zostanę jakoś sama na świecie.. i nie poradze sobie .. No ale to było XX lat temu xD xD
Piranha [Usunięty]
Wysłany:
2006-12-20, 21:44
Oglądnij sobie The ring i Shutter widmo, baaardzo fajne horrorki
A co do ufa, to jestem sceptyczką i nieprędko w to uwierzę.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2006-12-23, 22:46
Piranha napisał/a:
Oglądnij sobie The ring
Obejżane obie częsci ..
i oczywiscie parodia tego też ( Scary Movie 3 )
a to to mnei wcale nie przeraża ... Oglądałam to i sikałam... ze smiechu czy w tym filmie nie mieli kosmetyczki??
godson90
Wysłany:
2007-10-28, 10:57
to nie jest straszne. A w UFO wierze bo jesli jest taka jedna ziemia to gdzies we wszechswiecie musi byc i druga. Tak wiec nie ma co sie klocic czy UFO jest czy nie bo napewo jest. Kosmos jest tak ogromny ze pewnie jest w nim z tysiace planet na ktorych zyja istoty podobne do nas... Boo
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).