Teraz to trzeba dodać chyba jeszcze rower przy tej cenie paliw. Motocykl jest pojazdem sezonowym, więc pozostaje auto jako pojazd do wygodnej jazdy podczas stania w korku
BMW E46 lift
Nie wiem dlaczego większość kobiet woli małe samochody. Ja cenię sobie komfort jazdy i nie wyobrażam sobie jazdy na dłuższą metę czymś w typie Forda Ka. Jazda za kółkiem sprawia mi ogrom satysfakcji,aż dziwne bo na prawko dosłownie wypchnęli mnie rodzice tak nie chciałam iść
Marzę o wypasionej limuzynie lub sportowym aucie, chociaż wiem, że Maybach leży poza moim zasięgiem
Ja osobiście posiadam Gillerę Stalker jest genialna na jazdę w terenie. Uwielbiam ją
[ Dodano: 15-10-2012, 17:30 ]
Tylko skuterka mam. Cóż zarobię na samochód, zdam na prawko i może zakupię rocznik w okolicach 99 Hondę Civic. Bądź jakiegoś Golfa, myślę o trójce, jak się dorobię, to zapoluję na Audi A5
______________________________________________________ Felietony, w szczególności motoryzacyjne, pisane w niebanalny sposób:
http://mateuszchomicki.pl
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).