Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-06, 06:37
Htsz napisał/a:
mi3dzi4k napisał/a:
Osobiście poruszam się skuterem
ale ci fajnie
Heh...fajnie i nie fajnie. Sam ze swoich kieszonkowych pieniędzy musze płacić na paliwo itp. Ale przyjemność jest niesamowita
maqwka [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-06, 13:55
ja mam rower! nie narzekam, dziękuję
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-07, 17:14
ja sobie kupie rower po wakacjach - czyli uwazajcie w wawie
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-08, 01:16
A ja mam dwa niezawodne urządzenia. Bezpłatne. Tylko, że czasem odmawiają posłuszeństwa. Duet. Prawa noga, lewa noga - urocze imionka, prawda?
Indy [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-10, 20:33
A ja mam skuter Aprillę ;D I rower Granda ;D Na skuta nieźle się panny lampią, a rowerem wszędzie można ;D
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-10, 21:22
Htsz napisał/a:
a jakie są miesięczne koszta eksploatacji skutera ?
U mnie to wynosi ok. 40 - 60 zl. A dlaczego akurat tyle? Ponieważ tankuje ze dwa, trzy razy w miesiącu. Mój skuterek ma 50ccm. 2 suw, Prędkość maksymalna 60km/h. Jednoosobowy. Nowy kupiłem za 2500zl
Nelly [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-10, 21:29
Ja wole 10-cioletnią MZ'ete 251, do której potrzeba na tydzień trzy świece, a po 7 zeta każda =D.
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-10, 21:46
No mój kolega miał MZ 250. Jak widziałem jak po przywaleniu w pieniek przednim kołem przy prędkości 70km/h przeleciał jakieś 4 metry to bałem się na nią wsiadać. Ale w tym motorze jest jeden mankament. Jeżeli coś się zrąbie poważnego np. sprzęgło to trzeba wywalić dwa razy tyle kasy co ten motor jest warty żeby to naprawić.
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).