tego typu przesyłanie pieniędzy przydaje się chyba tylko jak chcemy gotówkę wysłać do rodziny. Przykładowo pracujemy w Anglii i przesyłamy kasę żonie. W Polsce obsługują to min. SKOK, PEKAO SA czy WBK.
Tak czy inaczej WU nie ma tanio i jest wiele firm z mniejszą prowizją, ale ciężko wskazać odpowiedniego konkurenta, bo nie korzystam z takich form przelewu pieniędzy.
Jeżeli chodzi o zapłatę za towary itp. czy wysyłanie obcym - to raczej kiepsko nadzorować to co się stanie z gotówką po zapłaceniu w okienku - kto i gdzie ją odbierze i czy to rzeczywiście osoba, której dane podaliśmy. Łatwo o oszustwa.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Chodzi mi o przesłanie trochę gotówki bratu do anglii i chciałabym aby szybko ja otrzymał, a gdzieś słyszałam o tej firmie, że szybko przesyłaja pieniadze, więc szukam opinii na ten temat.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2010-09-30, 16:01
Regularnie korzystam z przelewow zagranicznych korzystajac za pomoca W.U.
nigdy nie miałem problemów, i pomimo wysokich kosztów jestem zadowolony z ich usług
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).