Oczywiście wizaz! Chociaz nie jestem zbyt bardzo wylewna. Wolę czytać i obserwować. Jestem zarejestrowana już tam 6 lat aktywnego czytania wątków ale mam tylko z 500 postów
Ds3 Blogger.Klub Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 06 Maj 2014 Posty: 18 Miasto: RBK
Wysłany:
2015-07-29, 17:41
mybboard.pl - nieco ponad 1000
Kiedyś miałem też dużo na forum spryciarze.pl - ok. 1000 - były moderator
Hmm, ja nigdy nie byłam zbyt wylewna na forach. Swojego czasu brylowałam jedynie na stronach "dla kobiet" typu we-dwoje, ale już dawno mi przeszło Generalnie jednak nie przepadam za takimi miejscami, a liczba napisanych przeze mnie postów nie przekroczyła 100.
No i jeszcze było Lingua.pl, ale to ze względu na praktyki tłumaczeniowe (jednym z punktów praktyk jest udzielanie się na forum)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).