to taki był mały żenujący dowcip usera, ale wiesz? ja pissingu jakoś nie trawię, niby to sterylne i w ogóle, urynoterapia itp, ale na wymioty mnie bierze, jak pomyślę, żeby mnie taki ciepły mocz olewał, albo z pyty do ust się lał... koszmar.
raz zwymiotowałam, jak o takich rzeczach zaczął nam kierowca Mareczek żartować, a ja kserowałam wtedy akta i BLEAH. koszmar.
ale ciekawe jest to, że znam ludzi, których to bardzo podnieca i to lubią...
mam 12 lat i wiem coś o tym na sobie sex w wieku 10-12lat i mam to w d**** czy ktoś mi uwierzył
k. nie wiem co chciales nam przekazac, ale i tak nas to nie interesuje.
Jak juz cos piszesz, to naucz sie poprawanej pisowni vide ortografia i najlepiej zamilcz, bo nikt nie zrozumie takiego belkotu. ...ja nawet nie chce tego rozumiec.
Cytat
mam to w d**** czy ktoś mi uwierzył
My ciebie tez mamy w dupie, panu juz podziekujemy, nacisniej teraz alt+f4, a po tem wejdz na biurko/krzeslo/pralke czy na cos innego, abys mogl skoczyc na glowke i po prostu zrob to.
P.S szkoda ze tu nie mam moda, moglbym jeszcze wyzyc sie na nim, przy podawaniu powodu za warna :\
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-10-31, 19:17
m@tarci napisał/a:
My ciebie tez mamy w dupie, panu juz podziekujemy, nacisniej teraz alt+f4, a po tem wejdz na biurko/krzeslo/pralke czy na cos innego, abys mogl skoczyc na glowke i po prostu zrob to.
dla mnie to ten dzieciak może sobie pozwolić na takie rzeczy nawet w wieku sześciu lat. W tym przedziale wiekowym ogranicza to się niestety do... "zobaczyłem coś w telewizji"
Cashee, nie, wlasnie ze nie. Juz jako male brzdace nie potrafiace jeszcze chodzi, dzieci stymuluja... dobra, nie bede sie w tym dziale i topciu rozpisywal, ale nie masz racji.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).