Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-01-14, 19:48
No oczywiscie ze glupie, nie wiem kiedy seksualnosc sie rozwija u dzieci, ale 11 lat to troche za wczesnie by czuc pozadanie wzgledem innej osoby ;]
Ktos napisal to dla jaj i by innych zszokowac.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-01-15, 08:42
Bez przesady.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
walth [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-18, 19:11
też sądzę, że to wygłupy.
Sajuri [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-21, 23:11
Jestem na 100 % pewna, że komuś się nudziło bo niewierzę żeby dziewczyna w tym wieku się "podniecała" co dopiero takim czymś że ktoś na nią sika !!!!!! Po drugie to wydaje mi się też, że słowo "szczytuję" jest słowem zbyt trudnym i niezrozumiałym dla jedenastolatki.... tylko trochę głupio, że ktoś ma takie poczucie humoru i kpi z neodpoiwiednich spraw
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2007-03-24, 06:34
Fetysze 11latki ..
ehh ..
niema to jak zrobić sobie jaja ..
Pozdrawiamy Michaszka A właściwie wyobraźnie czyjąś
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).