Wysłany:
2007-06-29, 15:18Karetką po Warszawie ...
jak oglądałem ten film to zauważyłem na jednym ze skrzyżowań, ze kierowcy nic sobie nie robili z jadącej karetki i dalej jechali z lewej utrudniając nieco przejazd...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
jak oglądałem ten film to zauważyłem na jednym ze skrzyżowań, ze kierowcy nic sobie nie robili z jadącej karetki i dalej jechali z lewej utrudniając nieco przejazd...
tylko ci sie tak wydawalo
jesli chodzi o skrzyzowanie okolo 01.00 to zauwaz ze jest tam duzy ruch i budynki blisko ulicy
jadac 60-80km/h i majac wlaczone radio (nawet cicho) nie masz szans uslyszec karetki i wiedziec ze ci zaraz z prawej wyjedzie zanim jej nie zobaczysz (a jak zobaczysz to jest tuz obok ciebie a ty jedziesz za szybko zeby sie zatrzymac)
wiem to z praktyki juz
zauwaz potem jak jedzie przez ulce klikupasmowa widac tzw "choinke"
to bardzo dobra praktyka
szkoda ze nie nagrali z samochodu rzadowego
mimo ze jada na sygnale to czasami sa tacy co nie zjezzaja albo robia to straaaasznie wolno xD
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
godson90
Wysłany:
2007-08-05, 19:38
w niektorych fragmentach filmiku slychac "techno ambulance" umcyk umcyk xD
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).