Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-29, 18:16
Taaaak... To jest cała prawda. Niby wszyscy się tu śmieją, ale ja się autentycznie z czymś takim spotkałam. Kiedyś dla pewnego debila robiłam projekt tablicy, która miała wisieć nad witryną sklepową (dziad jeden zrobił mnie trochę w ciula, za co już nigdy nie będę dla niego pracować, niech się wali na pysk, jebadło jedne, ale nevermind... ==)... Zrobiłam projekt. To było źle, tamto było źle. Poprawiłam. Poprawiam, poprawiam... A tu telefon i gościu ze ŚMIECHEM mi mówi, że pierwsza wersja była najlepsza.
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-07-25, 08:47
i teraz utwierdzam się w przekonaniu, że grafikiem na pewno nie zostanę
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-07-25, 09:13
Ja tak ostatnio miałem. Zrobiłem pierwszą wersję stronki i się pytam:
Cytat
- Co poprawić? Co zmienić?
- Stronę.
- Ale co dokładnie?
- Tło.
- Może jakieś wzkazówki? Czego tło (są 2 menu, logo i strona)?
- Ogólnie. A, i logo zmień, ten tekst trzeba zmienić, bo adres domeny będzie inny.
- To jaki mam wpisać?
- Jeszcze nie wiem.
Miałem wysłać pracę 19 lipca. Wysłałem i się zapytałem co mam jeszcze zrobić.
Do dzisiaj się nie odezwał.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).