Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-07-25, 10:40
hmmm...już gdzieś coś takiego widziałam.
ze dwa lata temu.
ale chodziło o kampanie społeczne (także prowadzone w Polsce - przykład polskiej kampanii zeszłorocznej: http://www.youtube.com/watch?v=7OOPRsFXgs0 )
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-07-25, 13:52
Reklama podana przez Htsza śmieszy, a przez teneniel ostrzega.
Ostatnio zmieniony przez miglu149 2010-07-25, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-07-25, 20:03
miglu149 napisał/a:
Reklama podana przez Htsza śmieszny, a przez teneniel ostrzega.
to fakt ^^
niemniej zastanawiające jest podobieństwo, a skojarzenie z tymi kampaniami jako pierwsze wpadło, zanim jeszcze skończyłam oglądać tą reklamę.
a sama reklama całkiem sympatyczna, choć jeśli mogę coś powiedzieć, to nie umywa się do reklamy opon Pirelli (tej z księdzem-egzorcystą)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).