K. zaraz chugo mnie strzeli, ja piernicze, ta pierd... Opera mi sie wylaczyla i stracilem, caly ten pieprzony elaborat w ktorym cie wysmialem.
Zamiast pisac 50 linijek, napisze tak, ze twoj post jest po prostu zalosny i jezeli nie masz o czyms pojecia to nie pisz na ten temat, najlepiej zamilcz.
Vectra to segment D, Golf C, a Berligno, to juz w ogole najbardzeij popaprany przyklad, jest to samochod dostawczy, z ktorym porownywac smarta segmentu A, jest debilizmem.
EOT
P.S od marca 2007 do czerwca 2008, sprzedano 100.000 Smartow ForTwo i to najnowszej generacji.
Do tej pory sprzedano ponad 900.000 Smartow obu generacji w 37 krajach, a w samym USA sprzedano ich juz ponad 12 000, co jest duzym sukcesem(dla nieswadomych).
A prosze zwrocic jakich poteznych ma przeciwnikow: Citroen C1, Fiat Panda, Toyota Aygo etc.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-09-10, 21:33
m@tarci napisał/a:
Opera mi sie wylaczyla i stracilem, caly ten pieprzony elaborat w ktorym cie wysmialem.
To chyba dobrze...
Po pierwsze, mówiłem ogólnie o samochodach i nie dzieliłem ich na segmenty.
Po drugie, skąd masz te informacje?? (Czy są sprawdzone?)
Po trzecie, nie bulwersuj się. Być może się mylę, ale ja mam swoje zdanie, a to, że Ty wiesz (oczywiście) lepiej to inna sprawa.
Nie twierdze ze ''lepiej sie znam'', ale nawet slepy by to zauwazyl, moze w Polsce nie jest takim hitem, bo prosciej mowiac Polska jest biedna! nawet nie zdajesz sobie sprawy ile szrotow jezdzi po naszych ulicach, a ludzie kupuja, co roku, co raz starsze samochody, nawet na portalach typu onet, wp etc. o tym trombili, ze w Polsce jezdza co raz starsze samochody.
A Samart do najtanszych nie nalezy, dlatego taki slawny w Polsce nie jest, ale nie martw zrobil furore w innych krajach i nie bede ci udowadnial skad mam takie info/liczby, jestes strasznie infantylny, dopytujesz sie, jakby sam je wymyslil, to ze ty nie potrafisz znalezc takich prostych rzeczy, to nie znaczy ze inni nie potrafia. ...rzeczywiscie google jest trudne w obsludze.
I dalej nie wiem, po co wypisales takie samochody(?), tez moglbym powiedziec ze Audi a6 i a4 najnowszej generacji nie ciesza sie taka slawa w Polsce, poniewaz na ulicach Warszywy albo Lublina jezdzi kilkaset Daewoo Lanosow i Golfow III.
P.S Polska cofa sie, wiec dawaie jej jako przyklad to glupota, szczegolnie Warszawy, wyjdz stad PLOX
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-09-11, 08:42
m@tarci napisał/a:
Nie twierdze ze ''lepiej sie znam''
Cały czas piszesz tak, jakbyś pozjadał wszystkie rozumy i zaprzeczasz powyższemu zdaniu. Ok, ja się kłócić nie chcę, ale tak naprawdę to Ty jesteś infantylny, skoro w każdym poście musisz udowodnić, że moje zdanie jest żałosne, dziecinne itd...
Nie, masz racej, najlepiej pisac i dyskutowac bez argumentow, to co ja zrobilem, nazywa sie przedstawieniem argumentow/faktow, a nie ''pisanie jakby pozjadalo sie wszystkie rozumy'', jezeli tak bym pisal, to w wiekszosci tych slow/zdan bylyby same glupoty, a tu sa same fakty.
m@tarci, przedstawiaj swoje argumenty w cywilizowany sposób, już ci pisałem, mądrali nam tu nie potrzeba, skoro to wiesz dziel się wiedza na poziomie a nie traktuj innych jak ograniczonych.
ja, chociaż nie znam się na samochodach twierdzę, ze nie marka czy wygląd są ważne, ale to ile samochód pochłania paliwa, jak często przytrafiają się dziwne awarie i jak wiele kosztują części do danego modelu - szczególnie kiedy nie kupuje się auta prosto z salonu.
pudi nam coś umilkł, ale powinien się najpierw zastanowić do jakich celów będzie używał auta, bo wypad smartem nad morze kiedy mieszka się np. po drugiej stronie polski, to chyba gorszy pomysł, bo auto nie wygląda na ładowne. Dochodzi przewóz pasażerów itp...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Htsz, obronco randomow, juz nie doszukuj sie na sile mojej winy, przedstawilem konkretne i prawdziwe(czyt. oparte na faktach) argumenty, a to ze lekko ktos mnie zdenerwowal i go strollowalem, nie znaczy ze nie przedstawiam ich na poziomie, moglbym obrzucic go inwentywa, wtedy wszystko straciloby poziom, ale jednak potafie sie hamowac i nie jest niezrownowazony.
Po prostu tak zalosne argumenty i to naskakiwanie na mnie, strasznie mnie zdenerwowalo, wypisywali tam takie bzdety ze to nawet smieszne nie bylo, po prostu wolalo o pomste do nieba, wiec napsialem to co wiem i dodalem do tego jakies konkretne info, wcale nigdzie sie nie wymadrzalem i nie cwaniakowalem, wiesz chyba co znaczy ''wymadrzac sie'' i wlasnie tego nie zrobilem, bo posiadam na ten temat jakas konkretna wiedze i postanowilem sie nia podzielic, wzbogacajac ta wypowiedz o kilka waznych i przydatnych info.
EOT
...stfu, nie naginam za bardzo regulaminu i netykiety, wiec jezeli nie ma nikt, nic konkretengo do napisania, to gtfo, nie mam zamiaru dostac warna, bo ktos wypisuje jakies glupoty i probuje mnie sflejmic, rozumiem ze ktos chce zaistniec i sflejmic mnie, jak zwykle... ale wychodzi na to ze to ja naginam regulamin i ja zbieram za to nagrody.
P.S sorry za offa, ale tym chcialem wyjasnic sobie kilka spraw na przyszlosc, co inengo jakbym pisal tylko jakies debilizmy bez konkretnych argumentow, tak zeby tylko pier...niczyc, ale ja probuje tylko wyjasnic pewne kwestie.
Najwyrazniej niektorzy maja problem z tym, ze posiadam konkretna wiedze na dany temat.
[ Dodano: 11-09-2008, 19:06 ]
Btw. Pudi pewnie kupil juz sobie Smarta, wpakowal swoja(albeo i nie swoja) laske do niego i pojechali sobie gdzies, zostawiajac ten caly syf nam i olewajac nas
A te autko, moze jest male, ale naprawde wygodne i przestrzenne! wiem z doswiadczenia swojego jak i innych kierowcow.
godson90
Wysłany:
2008-11-21, 13:42
Witam. Tak więc w środę zapisałem się na prawko a w następnym tygodniu jadę po auto...
VW Golf 4 ( 2000r. ) 1.9 SDI
Samochód będzie trochę mój, trochę mamy ;p
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).