Wprawdzie jesteśmy już w połowie wakacji, ale ciekawi mnie jak spędziliście tą pierwszą i jakie plany macie na drugą część ?
czy udało wam się zrealizować plany z początku roku ? a może nie planowaliście nic i wasze wyjazdy były czysto spontaniczne ?
jeżeli macie, to możecie sie pochwalić zdjęciami z ciekawych miejsc w Polsce i za granicą
Ja w tym roku miałem podwójnie nieplanowane wakacje. Wiedziałem, ze muszę gdzieś wyjechać, ale nie miałem za bardzo pomysłu. Pewne nieoczekiwane czynniki spowodowały, że pod koniec kwietnia odbyłem swoją pierwszą podróż samolotem do Egiptu (i Izraela). Niedawno wróciłem także z nieplanowanego wyjazdu nad polskie morze. Kołobrzeg miło wspominam, bo mi pogoda dopisała - dopiekłem Egipt i wyglądam jak kebab
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ja byłam na początku lipca tydzień w trójmieście, na openerze, ale dodatkowo zwiedziłam sobie hel, gdańsk, sopot i gdynię (; opener przecudny oczywiście.
potem miałam obóz we włoszech z koleżanką, dla starszych, ogólnie ślicznie wyszedł (zdjęcia)
teraz jeżdżę na rowerku, mam za tydzień niecały ślub brata, a potem do Chorwacji z rodzicami.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2009-08-04, 16:09
htsz kebabie
Ja miałem w tym roku odwiedzić ukochane włochy, ale pod koniec roku szkolnego okazało sie ze bede w wakacje się przeprowadzać co spowodowało że nie pojechałem, natomiast druga cześć wakacji zapowiada się tak samo bo jestem przywiązany sznurkiem do słupa :d codziennie lekcje włoskiego, wieć i tak nigdzie nie pojade Ale za rok - Livorno - Włochy :d
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).