Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2016-04-15, 15:56 Wasze pamiątki z wakacji
|
|
|
Nie pamiętniki z wakacji a pamiątki z podróży Nie jestem jakimś wielkim podróżnikiem, ale w paru miejscach na świecie miałem okazję już być. Dawno temu z rodzicami, później na obozach i ostatnio w ramach wyjazdów wakacyjnych i na zaproszenie.
Z każdego z tych miejsc przywiozłem do domu coś bardziej lub mniej trafionego jako suwenir lub na pamiątkę dla siebie. Muszelki i inne skarby wyłowione z morza, kartki pocztowe (zamiast wysyłać heh), bilety no i oczywiście wiele zdjęć.
Z pierwszej podróży do usa przywiozłem sobie głównie gadżety zakupione w sklepie google (świetny kubek z logiem gmaila). Drugim razem nie miałem za bardzo pomysłu, ale podczas zwiedzania San Francisco zakupiłem parę magnesów i ostatnio stwierdziłem, że to chyba ma największy sens ze wszystkich dotychczasowych drobiazgów jakie zwoziłem. Mam je przypięte na lodówce i za każdym razem jak do niej podchodzę, to się lekko uśmiecham pod nosem wspominając jaka to fajna przygoda mnie spotkała.
a wy jakie pamiątki przywozicie? Które okazały się niepotrzebnym wydatkiem (albo zbędnym bagażem) a jakie macie nadal na widoku?
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|