a jak wy odbieracie fenomen Krzysztofa ?
może po prostu ma farta w zyciu ?
Nie wiesz jak to jest w TV światku ? Farta to się ma z początku. Taki np Karolak, sprzedawca ze stadionu 10 lecia zostaje celebrytą i gwiazdą, a potem bez zażenowania pokazuje się i wypowiada nawet na tematy wymagające wiedzy.
Tak jest że w tym biznesie rządzi początkowo przypadek, traf, opatrzność Boża, a potem swoje robią zadzierzgnięte znajomości, kolesiostwo, relacje itp.
Przypuszczam, że tak było z Ibiszem, najpierw traf, szczęście, potem umocnienie się na pozycji (kto wie wedle jakiej strategii), potem oparcie się na nowych znajomościach, a przecież jak wydaje mi się zaczynał w Kanadzie i to trudnych i uciążliwych pracach, jak bodajże wspominał.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
puste bańki szybko pękają i nikt się ich nie chwyta a Krzysiu nadal się dobrze trzyma
nie wiesz.... miła gatka, przyjemny tembr głosu, miła powierzchowność, odpowiednia czasem służalcza czasem kompromisowa postawa względem możnych i .............. jedziesz dalej.
Ja tam pamiętam Krzyśka z programu "Czar Par" - oj czekał się wtedy na ten hicior. Od wtedy Krzychu jest na topie, raz bardziej raz mniej ale jest. Jako prowadzący programy, quizy najlepszy chyba albo w ścisłej czołówce. A że młodszy? Taka fanaberia.
______________________________________________________ mój sprzeciw dla szkodliwej chemii w żywności
Ja tam pamiętam Krzyśka z programu Czar Par - oj czekał się wtedy na ten hicior. Od wtedy Krzychu jest na topie, raz bardziej raz mniej ale jest. Jako prowadzący programy, quizy najlepszy chyba albo w ścisłej czołówce. A że młodszy? Taka fanaberia.
Oooo, to chętnie bym się w taką podróż zabrała ...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).