Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-09, 22:44
emm napisał/a:
bo ciągle ma otwarte usta -.-
Może nie umie oddychać przez nos? Haha!
W ogóle to w książce ta Bella strasznie mnie wkurza bo to straszna sierota i tępa nastolatka. Ja nie mogę, jak można być tak głupim i naiwnym jak ona? Nikt mi nie wmówi, że ja, mając te naście lat też taka byłam! Laska, która wcieliła się w rolę Belli idealnie do niej pasuje. Ma taki naiwny, lekko tępawy wyraz twarzy...
Martyna Pomogła: 1 raz Wiek: 34 Dołączyła: 10 Maj 2009 Posty: 54
Wysłany:
2009-06-10, 11:41
Nie czytałam książki, ale oglądałam film, który moim zdaniem był beznadziejny. Podobała mi się scena, kiedy grali w baseball, ale reszta... No cóż, okropnie denerwowała mnie główna bohaterka. Taka... dziamdata, jak mówi mój dziadek . Jej zachowanie np. kiedy rozmawia z mamą jest nienaturalne. Irytowała mnie większość scen z nią. Jak już ktoś powiedział, te otwarte usta i mimika.
Książka na pewno jest lepsza .
Mam zamiar ją przeczytać, jestem ciekawa, co takiego w niej jest, że większość moich koleżanek mówi o niej z taką pasją (a to rzadko spotykana rzecz).
Jednak szum wokół tego wszystkiego jakoś nie zachęca mnie, wręcz przeciwnie.
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-11-22, 18:23
a teraz wyszła druga część "Księżyc w nowiu". Byłam na tym wczoraj i film wg mnie jest tragiczny, jedyne co mi się podobało to wilkołaki
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-11-22, 18:39
ja nie mam nawet zamiaru wydawać 15 zł na coś takiego
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Dołączył/a: 06 Sie 2013 Posty: 64 Miasto: Barlinek
Wysłany:
2013-08-09, 18:00
Cytat
Moge powiedzieć, że zdecydowanie książka jest lepsza od filmu.
Pełna zgoda aczkolwiek jeśli ktoś ma filmy już za sobą, książki z nudów nie doczyta.
Szkoda że tak wiele ciekawostek z książki zostało pominięte w filmach (np. przeszłość Carlisle'a).
A filmy to dla mnie żenada. Nie mam jakoś parcia żeby je nienawidzić i hejtować na każdym kroku (jak dużo osób robi), ale... błagam was, emo-wampir i wilkołak striptizer? Reżyser chyba nawet nie udawał że ten film moga polubić także faceci. I te efekty, o zgrozo. Chociaż uważam że książka to też nic specjalnego. Ot romans z zabarwieniem fantasy. To naprawde takie nowatorskie?
______________________________________________________ Nie wchodź! Możesz doznać szoku! Wpaść w zakłopotanie i nie wiedzieć co czytać!
http://zkulturybezcenzury.blogspot.com/
Zarówno film jak i książka to syf nielitościwy. Pomijam już ten tandetny wątek romansowy, który nawilżać może chyba tylko niekochane przez nikogo bazyle. Chodzi o sam sposób pisania. "Teraz już wiem, czemu Edward biegnąc nie wpadał na drzewa". Nie mówiąc już o konstrukcji wampira. A potem jest już tylko głupiej.
______________________________________________________ http://kucfilolog.blogspot.com
Pełen deathstyle. Inaczej mówiąc: Taki lifestyle, ale bez obcisłych spodni, koszulek z kryzą, kremów pod oczy i całej reszty ucinaczy penisa.
Tak, na blogu jest x postów. Sukcesywnie go zapełniam. Tak, blog jest szpetny. Muszę znaleźć kobietę, która potrafi się zajmować designem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).