Mi się nie podoba ani to ani to.
Czytając pierwszą część książki nie byłam jakoś super zafascynowana tą historią, ale pozostałe części przeczytałam w mgnieniu oka.
Ani to nie zmieniło mojego światopoglądu, ani tego nie wspominam z jakimś wielkim "łał". Ot, zwykłe romansidło, coś dla wiecznie rozmarzonych nastolatek.
Filmy też oglądałam jak tylko słyszałam, że wchodzą na ekrany, ale podobnie jak książka - nie zrobiły na mnie piorunującego wrażenia
Książka jest spoko o ile czytasz ją w obcym języku, jest napisana tak infantylnie że można ją potraktować jedynie jako dodatkowe ćwiczenie angielskiego czy niemieckiego :p
ancyk Blogger.Klub
Imię: Anna
Wysłany:
2014-03-27, 16:41
Mi się w ogóle nie podobała gra aktorska w zmierzchu. I jak to się mówi "wolę książkę"
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).