od jakiegoś czasu zaczynam oglądać coraz więcej seriali. Dr. House wszedł do grupy produkcji, które przypadły mi do gustu. Nie jest to może trzymające w napięciu jak ER (Emergency - ostry dyżur), ale główny bohater - czyli ten cham serialowy rzeczywiście da się lubić. Oglądam odcinki wtedy, kiedy akurat trafię, że ma być.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
serio? nawet dobrze, przynajmniej nie popsują już nic w tym serialu.
Z tego co widzę w ostatnim poście pisałem, że mnie wciągnął - jednak nie na długo, nie oglądałem tego w sieci a jedynie w polskiej telewizji do kotleta (podczas obiadu / kolacji), nie byłem na bieżąco, nawet nie pamiętam jakie serie widziałem
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
serio? nawet dobrze, przynajmniej nie popsują już nic w tym serialu.
Z tego co widzę w ostatnim poście pisałem, że mnie wciągnął - jednak nie na długo, nie oglądałem tego w sieci a jedynie w polskiej telewizji do kotleta (podczas obiadu / kolacji), nie byłem na bieżąco, nawet nie pamiętam jakie serie widziałem
tak, w sobotę był ostatni odcinek
sztuczne przedłużanie od... trzech sezonów (?!) nie służyło tej serii.
ja też nie jestem fanką House'a, oglądałam z musu - mój partner był autentycznym fanatykiem na szczęście już nie jest, teraz oglądaliśmy z najzwyczajniejszego w świecie przyzwyczajenia. pierwsze serie były naprawdę fajne, później coś się zgubiło.
charlie Blogger.Klub
Wysłany:
2013-07-01, 17:10
kocham ten serial! kocham Grega, albo Hugh'a raczej
uwielbiam House'a, lubię do niego wracać, jak tylko widzę, że leci gdzieś na TVP albo TVN7 to oglądam.
1 sezon ma swój dowcipny klimat, jest najbardziej naładowany żartami, ale 4? chyba, w każdym razie ten, w którym House ma halucynacje i potem trafia do psychiatryka - MEEEEEEGA. Zdecydowanie mój ulubiony.
+ Cuddy w stroju uczennicy tańcząca na rurze.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).