wiesz, ja teraz nie mam telewizora, zdarza się, że nie mam lodówki, czasem śpię na podłodze, tracę dostęp do internetu.... /end of offtopic.
godson90
Wysłany:
2007-11-06, 11:10
to gdzie ty w tym Krakowie mieszkasz??? Pewnie na Hucie i Wiślaki ci prad odcinaja
Shout_ napisał/a:
Powiem Ci jedno chłopie, wkurzasz mnie swoim głupim gadaniem -.-. Jak jesteś wychowany na etapie 007 zgłoś się, albo Czterej pancerni i pies to sobie to oglądaj - Dziwaku...
Wiesz ja ogladam normalne seriale a nie jakies syfy dla dzieciakow! prison break,lost,rzym to jest to co mnie kreci a nie jakas poj&%¤na Hilarz Duff!!!
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2007-11-06, 17:07
pudi91 napisał/a:
Shout_ napisał/a:
Powiem Ci jedno chłopie, wkurzasz mnie swoim głupim gadaniem -.-. Jak jesteś wychowany na etapie 007 zgłoś się, albo Czterej pancerni i pies to sobie to oglądaj - Dziwaku...
Wiesz ja ogladam normalne seriale a nie jakies syfy dla dzieciakow! prison break,lost,rzym to jest to co mnie kreci a nie jakas poj&%¤na Hilarz Duff!!!
Zapomniałeś dodać, '4 pancerni' i '007 zgłoś się'...
godson90
Wysłany:
2007-11-06, 19:34
Shout_ napisał/a:
wiesz nie mam nic do tych seriali poniewaz sa klasyka. Ale ty jestes tepym debilem ktory tego nie widzi. Wiec jesli mozesz to nic wiecej w moja strone nie pisz bo ja cie moge morzem slow zalac ktorych i tak nie zrozumiesz...
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2007-11-07, 19:34
pudi91 napisał/a:
Shout_ napisał/a:
wiesz nie mam nic do tych seriali poniewaz sa klasyka. Ale ty jestes tepym debilem ktory tego nie widzi. Wiec jesli mozesz to nic wiecej w moja strone nie pisz bo ja cie moge morzem slow zalac ktorych i tak nie zrozumiesz...
cya!
Powiem Ci tylko jedno, gdzie nie napiszesz, robisz zamęt, swoimi debilnymi (vel. tępymi) postami -.- Zastanów się najpierw co i do kogo piszesz, bo widze, że tego nie robisz .
Sry za offtop, ale ten gad mnie wykańcza swoimi j:cenzura: pytaniami..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).