godson90
Wysłany:
2007-11-11, 10:42
ej stary bladzisz... dopiero pisales ze 4 pan. i 007 to ogldam tylko ja czyli jakis chory psychicznie czlowiek ktory nie lubie tej calej Hillary Duff... Zastanow sie troche czlowiek...
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2007-11-11, 12:34
pudi91 napisał/a:
ej stary bladzisz... dopiero pisales ze 4 pan. i 007 to ogldam tylko ja czyli jakis chory psychicznie czlowiek ktory nie lubie tej calej Hillary Duff... Zastanow sie troche czlowiek...
Nie napisałem, że oglądasz tylko Ty, ale, że ich uwielbiasz Słowo 'człowiek' jest odmienne, i mogłeś napisać człowieku - chyba, że tego nie potrafisz, to zrozumie ;P
godson90
Wysłany:
2007-11-12, 08:38
Czlowiek,czlowieka,czlowiekowi,czlowieku...
Ja napisalem czlowiek bo glownie tak do ludzi mowie. Np. jak by to mialo byc wypracowanie to napisal bym czlowieku... ale wypracowania tutaj nigdzie nie widze czlowiek.
Olunia :) [Usunięty]
Wysłany:
2007-12-16, 11:48
pudi91 czytam te Twoje posty i mam z nich niezłą polewkę, człowiek <lol>
A co do tematu, to zdarza mi sie Lizzie oglądać
antos [Usunięty]
Wysłany:
2007-12-21, 22:33
Olunia , dziękuję że zawracasz temat na prawidłowe tory ;-)
Oglądał ktoś ostatni odcinek ? co było ?
bo niestety nie było mi dane obejrzeć :-(
szkoda bo oglądam prawie każdy bo tak się wkręciłem w ten zig zapowy serial....
wiesz nie mam nic do tych seriali poniewaz sa klasyka. Ale ty jestes tepym debilem ktory tego nie widzi. Wiec jesli mozesz to nic wiecej w moja strone nie pisz bo ja cie moge morzem slow zalac ktorych i tak nie zrozumiesz...
Dorośnij! Shout ma rację.
Cytat
pudi91 czytam te Twoje posty i mam z nich niezłą polewkę, człowiek <lol>
Ja też, ale to jest przykład zachowania typowego "dzieciaka ólicy".
Serial na średnim poziomie. Niektóre odcinki nawet fajne.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).