Ja mojego ulubionego nie znam. Pewnego razu obejrzałem horror, który zaprzeczał moim wszelkim upodobaniom w tym gatunku - dużo bezsensownej krwi i dosyć słabe aktorstwo. Mimo tego zakończenie było tak skurwysyń****, że film cholernie mi się spodobał. Niestety nie pamiętam jego tytuły.
Oprócz tego The Shining i The Omen, czyli klasyka.
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-02-18, 10:59
Jak dla mnie najlepszy jaki widziałem dotychczas to chyba "Obecność". Raczej rzadko oglądam ten gatunek filmowy, ale ten film jest naprawdę godny polecenia.
Generalnie na filmwebie jest zaklasyfikowany jako horror
The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon - wpisz sobie i oglądnij :> Czy ma dobrą fabułę? Raczej nie, ale oryginalne podejście do tematu
@Witkacy
Może chodziło ci o Mgłę na podstawie prozy S. Kinga? Tam było, hmm dość nietypowe zakończenie.
Mnie trudno myśleć jak o World War Z jako o horrorze. Aż takie to nie było strasznie. Powinien być inny gatunek dla filmów o zombie.
Na mnie niesamowite wrażenie z zrobiła Kobieta w Czerni. Ale to pewnie dlatego, że ja oglądam bardzo mało horrorów.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).