Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ja sobie wogóle odpuściłam seriale. ciągną się w nieskończoność (choć czasami nie), a jak nie obejrzę 1/kilku odcinków i nie zobaczę powtórek, to potem nie wiem o co chodzi. Teraz telewizor włączam tylko wtedy, gdy leci jakiś ciekawy film (albo się nudzę i akurat jest "Detektyw Monk" ).
Imię: Magda
Wysłany:
2009-07-10, 10:28
Oglądałam Ulcie, serial z humorem, ale troszke nudne się zrobiły te podchody z nia i z markiem.
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-07-30, 15:07
A mi się ta Brzydula zaczyna się nudzić!Teraz zamiast puszczać nowe odcinki to puszczają 5 pod rząd!!A poza tym ciągleee ten Marek, Ula ,Marek,Ula!!!To nudne się robi(bez obrazy)
______________________________________________________ Michael Jackson <3
Pan Sleszyński
Wysłany:
2009-08-18, 21:59
Oglądam od początku i nie przegapiłem żadnego odcinka. Podoba mi się bardzo każdy odcinek. Wątkiem nadającym `to coś` temu serialowi według mnie jest Violetta, jej opowieści, knucie, spryt i przysłowia. Serial pokazuje także szarą rzeczywistość jak każdy może nadawać na każdego w takich firmach .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).