The Bold and the Beautiful, czyli w Polsce znane jako niekończąca się opowieść i - jak się okazuje na filmiku poniżej również - niesamowicie zawiła.
Jeżeli macie zaległości to w 6 minut je nadrobicie lektor (w języku angielskim) opowiada dzieje bohaterów w skrócie od 1987 do 2010 roku
Tylu ślubów to ja w żadnym serialu nie widziałem
oglądał ktoś ten serial dłużej niż przez chwilkę? mój dziadek oglądał parę lat a ostatnio przestał, powiedział, że podnosi mu ciśnienie i nie zamierza się wkurzać pierdołami
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Tak. Swego czasu jego emisja przypadała na porę obiadową w moim domu i moja mama oglądała go bardzo regularnie. Ja mimochodem też i niestety, ale większość wątków w powyższym streszczeniu jest mi znana.
Od miesięcy nie widzieliśmy z mamą ani jednego odcinka, głównie dlatego, że w międzyczasie są w TV ciekawsze rzeczy (np. snooker na Eurosporcie).
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-11-15, 00:42
Htsz, za to ja kilka dni temu czytałam ten artykuł: http://film.onet.pl/zwias...2,fotonews.html
i szczerze powien, że zachodze w glowę o co tu chodzi - od jakiś 5 lat nie miałam z tym styczności i sie gubię kto z kim i za ile i ile razy ta blond piekność podrywała mężów swoich kolejnych córek.
nic tylko zwariowac idzie - wszyscy tam sie z wszystkimi bzykają jak króliki. i to takie pasjonujące? o.O
Gdy bylam malym dziewczeciem oglondalam ten serial wraz z moja mama to bylo za czasow kiedy Caroline zyla i Ridge podarowal jej przepiekna bransoletke obiecal ze na kazda okazje taka jak dziecko bedzie dokupywal po zawieszce do tej bransoletki to bylo takie romantyczne ;( po jakims czasie przestalam bylam zbyt zajeta zabawami na podworku. Potem gdy bylam nastolatka to byly chyba czasy gimnazjalne znów zaczelam oglondalismy go wszyscy z rodzina i to bylo za czasow kiedy dzieci Brooke byly juz nastolatkami i ten jej syn on zrobil dziecko takiej piosenkareczce co sie w nim kochala ale sam kochal sie w innej niestety dziecko zrobione coz poradzic
Teraz nie oglondam wcale, zaskakujace w tym serialu jest to ze mozna wlaczyc w 5500 odcinku obejrzec caly i wiedziec co sie wydarzylo w ciagu ostatnich dni, miesiecy i lat !!. Kazdy odcinek konczy sie w sposob trzymajacy w napieciu bo pod koniec wyrabiaja sie w nim rozne dziwne rzeczy i tak naprawde nie da sie przewidziec co bedzie w nastepnym bo scenarzysci naprawde maja duza i niekiedy chora wyobraznie
Ah i jeszcze jedno denerwuje mnie w tym serialu ze wlasnie ludzie nie wybaczaja sobie nie potrafia rozmawiac, ktos mnie zdradzil bo calowal sie z kims innym to ja juz lece go pozdradzac z kims innym pogodzimy sie a potem zdrada moja wyjdzie na jaw i znowu klotnia miedzy aktorami nie ma prawdziwej milosci, oni wszyscy sa zagubieni i strasznie po prostu chca byc z kims kto bedzie ich kochal
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).