Wysłany:
2014-11-05, 06:14[serial] Silicon Valley - Dolina krzemowa
Mamy The Big Bang Theory dla szerokiej publiczności oraz IT Crowd, dla dużo węższej. Myślę, że Dolina Krzemowa jest gdzieś po środku, no może z lekkim skrętem w stronę Techników magików.
Serial komediowy pokazujący pracę pasjonatów najnowszych technologii, którzy próbują osiągnąć sukces i stworzyć coś niesamowitego. Lokalizacja nieprzypadkowa a tematyka na czasie - startupy.
Ktoś ogląda/ł? Jak wrażenia? Ja wchłonąłem bardzo szybko i na kolejny sezon muszę czekać do przyszłego roku..
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).