Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2007-01-25, 20:29 [serial] The 4400
|
|
|
To serial sc-fi nadawany w TVP1 w czwartki po dwa odcinki, pierwszy zaczyna się o 20:20
z tego co się dowiedziałem miał to być gorący następca zagubionych, jednak z artykułu (do, którego zamieszczam link poniżej) wynika, że nie osiągnął narazie zamierzonego sukcesu. W artykule jest też wesoły szczegół - otóz czwartkowe wieczory dominują przed telewizorem osoby w wieku około 60 lat, czyżby babcie wierzyły w UFO :> ?
http://www.medialink.pl/m...&kat=5&id=35679
serial jak najbardziej pasuje do tematyki naszego działu Parapsychologia
opis serialu:
tv.wp napisał/a: Serial opisujący losy 4400 zaginionych, którzy pewnego dnia wrócili statkiem kosmicznym na Ziemię. Nikt nie wie, gdzie byli i co robili. Żaden z nich się nie zestarzał, choć często ich bliscy zmarli bądź inaczej poukładali sobie życie. Bohaterowie próbują odnaleźć się w nowych okolicznościach, ale nie jest im łatwo, część z nich odkrywa w sobie zdolności nadprzyrodzone. Wszyscy dookoła odnoszą się do nich nieufnie.
oglądacie to ? lubicie takie seriale? jak wasze wrażenia ? ja zamierzam od czasu do czasu zerknąć okiem, lubie tego typu sprawy, cieszy mnie np. fakt powrotu "z archiwum x" ale o tym założe osobny temat niedługo
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|