Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-04-14, 10:28
Ja za kazdym razem obstawiam Anie Głogowską i jej partnerów, mam nadzieje ze w koncu jej sie uda bo nie tylko swietnie tanczy, ale wydaje sie bardzo sympatyczna
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-04-14, 10:46
Tak, Ania głogowska bardzo dobrze wymiata. Tym razem trafił jej się dobry partner. Rozmus nawet ma dryg do tego. Wcześniej miała starego Paszteta i Gąsowskiego, to nic dziwnego, że nie szło najlepiej
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-04-14, 11:10
Z Pasztem doszla do finalu , ale wtedy nie byl az tak wysoki poziom jak jest na przyklad w tej edycji.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany:
2006-04-14, 11:53
Tak? Nie pamiętam! Mimo to ona jest utalentowana tanecznie, bardzo pracowita, a przy tym skromna. Ta kobieta jest rewelacyjna! Nawet gdyby nie doszła tak wysoko jak z Witoldem P, jej obecny partner, Robert Rozmus prezentuje się przy nim (Pasztecie) jak wieża Eiffla.
fala zbrodni - bardzo fajne, na tvp1 chyba kiedyś leciało coś podobnego "Glina" a wcześniej Ekstradycja - tego typu kino lubię a nie jakieś W11
moja mama mowila mi ze jak krecili sceny z pociągami w FZ to sztucznie odsnieżali trawe wokoło bo w serialu było jeszcze ciepło
na tv ogladam tajemnice smallville, majewski show i czasem jakiś film (ostatnio "Inni" i kawałek 5elementu).
polsat to oczywiscie jak spora liczba osob gotowe na wszystko, czasem wojewódzkiego
jestem rozdaty i raczej nie opowiedziałbym się za żadną stroną bo w każdej telewizji mi coś nie pasuje, reklamy najbardziej mimo, że z tego żyją to troche przesadzają ;] dlatego oglądam tv tylko gdzy naprawde mnie coś interesuje
denerwuje mnie, że wszedzie programy prowadzi Ibisz, dodatkowych kanałów tvnu też nie mam a lubiłem oglądać sobie tvn24 (to tam na zywo widzialem jak 2 samolot walnal w WCT) i tvn turbo
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2006-04-14, 18:39
w polsacie, to lubię oglądać chyba tylko "Dom nie do poznania". Świetny program, sobota godzona 14:00 - POLECAM!
czy widzicie jaki ten SHOW!TIME z Polsatu dał klapę?
taka lipa, pierwszy odcinek obejrzało tylko 2 miliony ludzi!
moim zdaniem to taka denna podróbka tańca z gwiazdami,
a to tvn'owskie show ogląda ponad 7 milionów.
Dlaczego akurat ja mam komentować twoje notki ?? odp mi..
Wysłany:
2006-05-26, 20:13
Chyba chodzi Ci, wampirek16, o mój podpis?
To jest takie cuś, że samo generuje twój nick - wystarczy wpisac [ you ]
(bez spacji)
a co sądzicie o telewizjach muzycznych ? która wam odpowiada najbardziej ?
ja lubie 4fun.tv z uwagi na polską muzę i głpawe kartony (na viva polska leci mniej tego co lubię, a mtv polska oglądałem 2 razy w życiu) z zagranicznych lubię viva z uwagi na 'viva la bam' a wcześniej wszelakiego rodzaju jackassy oraz mtv bo mają "pimp my ride"
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2006-05-27, 08:37
odkąd mam MTV (od niedawna), to jest to jedna z chętniej oglądanych stacji telewizyjnych (mówiąc ogólnie), a ze stacji muzycznych to najchętniej. Mają ciekawe programy, ale niestety często je powtarzają .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).