Przyznam szczerze, że telewizja mnie coraz bardziej nudzii.;PP
Coraz cześciej sa takie momenty (mimo, że mam wiele programów) to nie moge znaleśc nic odpowiedniego. xD
Karol napisał/a:
odkąd mam MTV (od niedawna), to jest to jedna z chętniej oglądanych stacji telewizyjnych (mówiąc ogólnie), a ze stacji muzycznych to najchętniej.
Zgodzę sie z Tobą. Ja to dosłownie kocham MTV.
Jedyny program gdzie zawsze znajde sobie coś to oglądania. ;D
Karol napisał/a:
odkąd mam MTV (od niedawna), to jest to jedna z chętniej oglądanych stacji telewizyjnych (mówiąc ogólnie), a ze stacji muzycznych to najchętniej.
Zgodzę sie z Tobą. Ja to dosłownie kocham MTV.
Jedyny program gdzie zawsze znajde sobie coś to oglądania. ;D
2007-12-13, 10:29
ja wiekszosc czasu spedzam na kanale zig zap !
bardzo fajny, malo reklam (w porownaniu do tvnu czy polsatu to wogole nie ma reklam ;-) )
super kreskowki no i pasmo hyper ktore zawsze informuje mnie o jakis
nowinkach z cyberswiata
naprawde polecam
godson90
Wiek: 33 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-02-15, 19:57
normalnie to ja tv oglądam tylko wtedy kiedy są jakieś ciekawe filmy A więc pod koniec tygodnia przysiadam sie do programu telewizyjnego.
TVN i Polsat pod tym względem są chyba na równi...reszty nie oglądam.
Na równi są też jeżeli chodzi o reklamy. CHolernie długie.e
Ale nie gorączkuje sie zbytnio.
Poza tym to oglądam Canal+ i HBO (i ich odmiany) - ich repertuar jest przeboski.
Co do programow , to trudny wybor , ale chyba TVN , kiedys jak ogladalem , bylo troche mnie szmir i innych baskich smieci , ale z tego co wime , to jest jakies dzien dobry TVN , ale fakty i uwaga , rozwalaja Polsat.
A filmy i tu i tu , sa gowniane i stare , wiec filmow w TV nigdy nie ogladam , od czegos w koncu mam internet lub kino(choc kasy skapie)
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2008-07-03, 18:29
jeśli muzyka to tylko vh1, przynajmniej nie ma tam dużo techno, a więcej klasycznej, rockowej muzyki. dla rozrywki comedy central, a ogólnie to axn za house'a, csi i wiele innych interesujących seriali. discovery też jest fajne, można się dużo dowiedzieć. polsatu nienawidzę, w ciągu jednej reklamy można sobie zrobić skromny obiad, a najgorsze jest to, że przerywają film w najgłupszych momentach.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).