Z tego co widzę, to ten post mi umknął. Więc sobie rozwiążę, a co.
Cz.1 TELEWIZJA
1. Twój ulubiony kanał telewizyjny: Discovery Channel na zmianę z Viasat Explorer.
2. Twój ulubiony program telewizyjny: Po mojemu - Wojciech Cejrowski (na TVN Style).
3. Twój ulubiony film: cała seria Taxi (druga część w szczególności), Miasto gniewu, Sin City.
4. Twój ulubiony aktor: hmmm... a, wiem - .
5. Twój ulubiony spiker[ka]/prowadząc[y]a: Małgorzata Prokopiuk-Kępka (kiedyś prowadziła flesze na TV4, obecnie w radiu - a szkoda bo śliczna jest).
6. Twój ulubiony reżyser: tylko Quentin Tarantino mi przychodzi do głowy.
Cz.2 RADIO
1. Twój ulubiony kanał radiowy - RMF FM. Wiem że sztampowo, ale częściej słucham mp3 niż radia.
2. Twój ulubiony wokal - Nie wiem. Powiedzmy, że Rachael Starr.
3. Twój ulubiony zespół - aktualnie Green Day, ale to się szybko zmienia
4. Twój ulubiony instrument - konsola ze wzmacniaczem i podpiętymi gramofonami to też instrument?
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-07-04, 13:32
Cz.1 TELWIZJA
1. Twój ulubiony kanał telewizyjny. - Discovery Chanel, National Geografik, TVN, ZigZap&Hyper
2. Twój ulubiony program telewizyjny. Jak to jest zrobione, Brejniak (nie pamiętam jak się pisze)
Cz.2 RADIO
1. Twój ulubiony kanał radiowy. Radio Eska, Planeta
2. Twój ulubiony wokal. Kasia Nosowska
3. Twój ulubiony zespół. Hey, HappySad, Nightwish, Apocalyptica.
4. Twój ulubiony instrument. gitara, pianino...
Cz.1 TELWIZJA
1. Twój ulubiony kanał telewizyjny. TVE
2. Twój ulubiony program telewizyjny. España directo fajnie gotują, uwielbiam patrzeć jak za każdym razem operator wkłada kamerę do zupy czy tam innej papki a później jak gdyby nigdy nic wyciąga z kieszeni szmatkę i zaczyna tą kamerę wycierać, pomimo, że program leci na żywo xD, Mira quien baila też lubię.
3. Twój ulubiony film. w chwili obecnej Złe wychowanie Almodovara i María llena eres de gracia
4. Twój ulubiony aktor. Gael García Bernal!
5. Twój ulubiony spiker[ka]/prowadząc[y]a. wyleciało mi z głowy trudne nazwisko tej pani... o juz mam Anne Igartiburu
6. Twój ulubiony reżyser. ALMÓDOVAR, ALMÓDOVAR, ALMÓDOVAR!! i jeszcze Guillermo del Toro za Sierociniec i Labirynt Fauna
Cz.2 RADIO
1. Twój ulubiony kanał radiowy. Sants 3 ràdio
2. Twój ulubiony wokal. Alex Ubago, Lluís Llach, Beth Rodergas i Amaia Montero
3. Twój ulubiony zespół. Obrint Pas, Els Pets, Sopa de Cabra
4. Twój ulubiony instrument. dolçaina!
program telewizyjny: nie oglądam za często, teraz włączam tylko "kapitalny pomysł", i będę "mam talent"
film: Sposób Na Bezsenność (dream for an insomniac), Przerwana Lekcja Muzyki (girl interrupted), Człowiek z ziemi (the man from the earth), Jestem na tak! (yes man!)
spiker[ka]: motyk z roxy
kanał radiowy: roxy fm, roxy fm rewind, trójka
instrument: skrzypce
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).