Wiek: 33 Dołączył/a: 22 Lut 2014 Posty: 161 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-03-03, 22:50
Leo pewnie dostanie za całokształt ale generalnie powinien mieć już co najmniej dwie statuetki, chociażby za Krwawy Diament czy Aviatora.
Zacznijmy też od tego, że Oskary trochę schodzą na psy...
Bo taki Zniewolony to typowy film robiony pod Oscara jak dla mnie. Już Amistad był lepszy.
Mnie nie porwał hiper-mega a wręcz nużył.
Za to MS uwielbiam i co jak co, ale wilk to bardzo odważny film z sporą ilości chamstwa dlatego nie każdemu mógł się spodobać.
wilk to bardzo odważny film z sporą ilości chamstwa dlatego nie każdemu mógł się spodobać.
Są cycki jest impreza! Mnie tam bardziej porwał wilk z Carpiem niż Garvity. Niby ciekawy, ale nudny, zastanawiałam się ile razy jeszcze się coś babce spieprzy zanim na ziemię wróci (bo że wróci, to wiedziałam).
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
Wysłany:
2014-03-04, 00:10
PannaNienaganna, już nie chodzi o cycki chociaż fajne piersi były, nie powiem że nie
Chodzi o całokształt. Bardzo, bardzo odważny film jak i dla reżysera jak i aktorów. Do tego na faktach tak jak Zniewolony. Tylko ja myślałem, że on tam będzie uciekał, walczył jakoś, próbował przeżyć a on po prostu zjadał ich inteligencją i tyle z jego walki.
Historia mnie na prawdę nie wciągnęła i te dwie godziny mi się bardzo dłużyły a w kinie na Wilku śmiech tak zagłuszył mój czasomierz, że trzy godziny jak na palcach strzelił.
a w kinie na Wilku śmiech tak zagłuszył mój czasomierz, że trzy godziny jak na palcach strzelił.
jak się dowiedziałam, że to trwa trzy h to miałam ochotę wrócić do domu albo iść na lody Ale zleciało, pod koniec tylko zrobiło się trochę zbyt spokojnie. No i co Leo, to Leo. A Oscara mu nie dali, chlip, chlip
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
Jak mi Leosia szkoda (no kaman, mogli by mu oszczędzić tego smutku!), tak zawsze widząc tego typu gify nie mogę się powstrzymać od śmiechu. Depp też nigdy Oscara nie dostał, chociaż nominowany był trzykrotnie chyba. Bez sensu
Wysłany:
2014-03-04, 17:24
Akurat za Deppem nie przepadam zbytnio, kilka miał bardzo dobrych ról jak dla mnie ale ogóle bez fajerwerków.
Powiem Ci, że kiedyś też DiCaprio nie lubiłem a to głównie za sprawą Titanica.
Potem jak zacząłem się mocniej interesować kinematografią to wtedy powróciłem do Leo, obejrzałem inne filmy i od tam tej pory nie mogę się nadziwić jak gra.
Ma dopiero 39 lat a na koncie zamiast Oscara, jedną złotą malinkę w kategorii: najgorsza ekranowa para / duet filmowy za film Człowiek w żelaznej masce. W 1998 dostał.
Gamon WordPress.Klub
Dołączył/a: 17 Mar 2014 Posty: 38 Miasto: Lodz
Wysłany:
2014-03-17, 12:22
Podobną opinią podzieliłem się nawet na blogu. Leo na bardzo długo utrwalił mi się jako nielubiana przeze mnie postać z Titanica. Tak naprawdę dopiero po Django i Wilku z Wall street zmieniłem o nim zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).