Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-04-01, 00:38
nie, bynajmniej nie przypominam sobie
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
klejnot [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-01, 11:26
A ja grałem i rzeczywiście gierka była naprawdę dobra, później wyszła 2 (ale kumple mi radzili, żebym nie grał, bo cienka) i film (samo nazwisko reżysera - Uwe Boll mówiło mi jaki jest ten film...). Niestety całego BloodRayne nie przeszedłem (zakończyłem mniej więcej jak się pojawiły wilkołaki), bo pożyczyłem gierkę kumplowi (chyba z 1,5 roku temu) i dotąd jeszcze nie wróciła
Inez [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-01, 11:34
Tak, druga część zajmuje dużo miejsca na dysku i nie umywa sie ani trochę do pierwszej Ja przeszłam całą gre kilka razy Wilkołaki? ;> Nie pamiętam ich Jak wyglądały?
klejnot [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-01, 11:54
Wilkołaki chyba były w zamku, mniej więcej tam zabiłem tę dawną "koleżankę" BloodRayne... Nie pamiętam już mówię dawno nie grałem
Inez [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-01, 12:11
no pamiętam, tylko, że one były jakieś takie dziwne.. Jakby szare i chyba miały skrzydła za łapami, bo latały w powietrzu
klejnot [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-01, 14:35
W powierzu one nie latały, one po prostu oddawały daleki skoki
P.S. Fajnego buga odkryłem wtedy, wilkołak jakiś stanął mi w miejscu (i stał cały czas) i mimo tego, że go ciąłem i (co jest normalne w BloodRayne) odrywałem mu kończyny, to on nadal żył i co dziwniejsze kończyny mu odrastały !! (szkoda, że nie złapałem tego na screenach )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).