Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-04-26, 07:56
weee tibia, buu! (wygwizduję Cię)!
Artur// To nie jest temat do wypowiadania swoich myśli związanych z ta grą, wiec je powstrzymaj. A jeśli niepotrafisz odpowiedzieć na pytanie autora topicu to się nie wypowiadaj.
a Tibia nie oferuje supportu ? jeśli go oferuje nawet po angielsku to sporządź swoje pytanie a Frozen w wolnej chwili pomoże ci je przetłumaczyć na angielski i im wyślesz zapytanie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2006-04-29, 07:53
Sory, już mi się tworzy Poszukałem poszperałem, wyprosiłem i mam Jak chce ktoś zobaczyć mape taką na szybko zrobioną to www.manglon.go2site.net/plan.jpg
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2006-08-20, 06:47
O mój boże Shout .. Ja w to grałem .. Ale sie od uczyłem bo byłem wciągnięty zbyt mocno
Kiedyś miałem tą grę, aby sprawdzić co to za gra z ciekawości. Mówię wam - totalna beznadzieja!
[ Komentarz dodany przez: Artur: 21-08-2006, 16:06 ] To nie jest temat to wypowiadania swojej opini na temat tej gry, chcesz na ten temat porozmawiac to zaluz nowy: [Dyskusja] Tibia, a nie tutaj. Po za tym, probelm rozwiazany - zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).