Chyba wszystko co fajne i nowe , jest na Xbox'a wiec nie warto az tyle kasy wydawac na PS3 tylko rozsadnie wybieram PSP , ma wiele wiecej opcji i gier ktorych nie ma zadna inna konsola , no i moge ja miec przy sobie , bo trudno by bylo lazic po miescie z PS3 na plecach , ekram do tego i dodatki itd.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Chyba wszystko co fajne i nowe , jest na Xbox'a wiec nie warto az tyle kasy wydawac na PS3 tylko rozsadnie wybieram PSP , ma wiele wiecej opcji i gier ktorych nie ma zadna inna konsola , no i moge ja miec przy sobie , bo trudno by bylo lazic po miescie z PS3 na plecach , ekram do tego i dodatki itd.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ja się jakoś szybko przyzwyczaiłam do pada - pierwszy raz go miałam w rękach w czerwcu, a na Battlefieldzie po paru miesiącach już cudownie wymiataliśmy ^^ i nie myliłam klawiszy czy coś.
Trzeba go tylko dobrze chwycić ;> niektóre gry uczą złego trzymania pada, strzelanki/fpsy/rpgi to podstawa na tej konsoli, a tam jest inaczej niż w Wormsach czy czymś.
Może się nie zmanierowałam klawiaturą, ale czemu? Przecież pełno gram na komputerze...
choć... część większa jest sterowana głównie myszką (chociażby gry z City Interactive)
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
granie padem w fpsy na konsoli jest trudniejsze i gorsze - tak moja ocena. Całkiem inaczej to wygląda, inaczej się to obsługuje, celuje itp. Min. dlatego nie grają ze sobą gracze z PC i konsol, bo walka nie byłaby fair zresztą na konsolach od razu widać, że ktoś ma dokupioną mysz, całkiem inaczej wtedy gra i lepiej celuje.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
ok, producent nie wypuścił, ale to nie znaczy, że nie ma możliwości podłączenia
Yzoja napisał/a:
co to za przyjemność z gry jak się oszukuje?
dla mnie żadna. Gram w Combat Arms i nie wiem co ludzi jara w byciu niewidzialnym, lataniu, albo zabijaniu wszystkich widząc ich w jednym miejscu.
To była moja prywatna ocena, ja w fpsy wole grać na komputerze. Gdybym więcej grał w gry zapewne sprawiłbym sobie także konsolę. Fajna rodzinna rozrywka, szczególnie z tymi bajerami w stylu Kinect.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).