obecna wersja linkup także nie świeci poprawnością, ale to z uwagi na to, że jak ją robiłem to podobnie jak niektórzy nie dbałem o to, myślełem, ze sporo z tym zachodu, myliłem się jednak, teraz to bardzo pomaga, bo strony wyglądają wszędzie tak samo.
@Frozem - małe błędy nakładają kolejne
co do tabelek i divów to one/ioni wystawili się na pośmiewisko niestety wiem o co im chodziło, ale źle to napisali i wyszło jakby div był beee
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-03-25, 17:12
Rzeczywiscie dopiero teraz obejzalem ten kod w źrodle tragedia.
Wracajac do tematu, ja wogole na poczatku nie wiedzialem ze cos takiego wwogole jest;p Zauwazylem ze jak strona nie ma bledow to jakos sprawniej chodzi. n.p ta co moron podał z około 400 błedami to zawiesiłą mi przegladarke
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-04-08, 19:13
font size="1" bez px
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
never [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-09, 15:43
staram się dbać. świadomość poprawnego kodu html bardzo poprawia mi humor
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).