Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-06-12, 13:04
Mnie tez sie polchat bardziej podoba ale te osiolki nie zarejestrowaly mi ksywy i choc link aktywacyjny mi przyslali to nie ma mnie w bazie danych
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-06-12, 13:23
No niby ksywa dziala, ale jak dalam link potwierdzajacy to pisali ze nie ma mojej ksywy w bazie
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nelly [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-12, 13:29
Georgiana napisał/a:
Skoro chat Przemka jest taki beznadziejny, to moze zrobisz lepszy
Nie mam zwyczaju brać się do czegoś, czego kompletnie nie potrafie.
przydałoby się ustalić jakiś jeden termin na takie spotkania, żeby nie siedziało po 2 osoby, tylko było nas więcej wtedy jak dołączą jeszcze ludzie z zewnątrz to będzie żywiej niż w 2-3 osoby.
proponuje godziny wieczorne z uwagi na podogne dni - w takie siedzenie przy kompie jest męczące i jak wpsomniała Kamila lepiej porobić coś innego
będzie mozna pomysleć także o pomocy online na czacie, ale tu głos powinny zabrać osoby z pomocy blogowej/Html na blogowiczu i forum
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).