Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2013-05-07, 19:13 [forum] blog, który będzie rozszerzeniem wyszukiwarki
|
|
|
hejo.
Od jakiegoś czasu prowadzę testowego bloga http://msp-instrukcje.blogspot.com/ - nie ma on jakiejś olbrzymiej oglądalności, ale w ciągu miesiąca zagląda na niego ponad 2 tysiące unikalnych użytkowników. Zamieszczam na nim wybrane instrukcje z forum.
Wbudowana wyszukiwarka forum daje radę, ale nie jest idealna, czasem lepiej zadać to samo pytanie w Google i dopisać blogowicz lub site:forum.blogowicz.info szukana fraza
Pomyślałem sobie żeby założyć coś podobnego na WordPress, ale bardziej rozbudowane. Blog zawierający informację o wszystkich tematach z forum Blogowicza. Wpisy z opisami tematów, kategorią i tagami. Do tego linki bezpośrednio do omawianych problemów.
Moje pytanie nie dotyczy tego czy Wam się pomysł podoba, ale jak według Was powinna nazywać się taka strona?
mam domeny weblogger.pl, webloger.pl, blogowicz.info - jeszcze nie wiem jaką wybierzemy dla katalogu blogów (może zarejestrujemy nową), ale w razie czego blog może powstać w subdomenie blogowicz.info
kilka propozycji ode mnie:
faq.
szukaj.
poradnik.
instrukcje.
porady.
dostosuj.
edytuj.
zapytaj.
nazwa powinna być łatwa i kojarząca się z tym co na blogu będzie udostępniane.
własne sugestie lub pomysły na to jak to powinno działać możecie zostawiać w komentarzach, do czego gorąco zapraszam :-)
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|