Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2007-05-02, 19:17 [Szablony blogowicz] 4 urodziny + nowy design
|
|
|
dzisiaj wprowadziłem na stronie szablony.blogowicz.info zmiany w wyglądzie, wymaga to jeszcze małych poprawek w formatowaniu tekstu i uzupełnianiu podstron nowszymi informacjami, ale myślę, ze od jutra wieczorem się wyrobię.
strona jest o wiele szersza i większa, dopasowana pod 1024 i większe, czas iść z postępem i wyrzucić monitory, które mają mniejsze rozdzielczości
myślę, że poprawiła się nieco czytelność i łatwiej będzie przeglądać informacje
przy okazji 27. kwietnia wypadały 4 urodziny strony, liczę łączną wartość bez udziału domen, bo sporo osób pamięta, że wczesniej był to linkup a teraz jest blogowicz. Liczę całość od kiedy powstały pierwsze zajawki na strone z szablonami, jeszcze na republice wtedy cieszyłem się z kilku tysięcy na miesiąc, teraz kilka tysięcy korzysta z zasobów blogowicza codziennie
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|