Wysłany:
2007-09-13, 20:51[zaproponuj] jakie dodatki na bloga ?
Z uwagi na to, iz strony z dodatkami (shoutbox, kalendarze) mają zostać połączone i rozbudowane na jednej platformie chciałem dowiedzieć się
° czego szukacie do swoich blogów?
° jakiego typu dodatki chcielibyście zobaczyć ?
° co wymaga utworzenia generatorów w celu ułatwienia
czekam na wasze propozycje odnośnie nowości a także opinie na temat obecnie oferowanych dodatków, czy i które wymagają rozbudowy ? jeżeli tak, to czego im brakuje...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Htsz, ja bym poradziła wywalić wszystkie starocie i zastapić je nowymi, dobrymi dodatkami. W każdym razie możesz dodać jeszcze jakies emotikonki, tła (patterny) na blogi....
To i ja coś zaproponuję, choć nie jestem grupą docelową...
Muzyka na bloga, ale tak żeby można było ją samodzielnie wyłączyć.
Zastanowiłbym się nad czytnikami RSS - tak aby można było wrzucić własny adres kanału i zamieścić nagłówki na swojej stronie, a dodatkowo ładnie to zgrać z oprawą graficzną.
Sondy i ocenianie różnych rzeczy (np. pojedyńczych wpisów - coś podobnego jak ma YouTube), a jakby jeszcze było wsparte AJAX-em to już git.
Zgadzam się z Cashee, przydałoby się pousuwać stare szablony, bo w porównaniu z nowymi, te starsze nie są zbyt fajne (moim zdaniem) xd Zapewne młodsze prace pobiera więcej osób.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 34 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-09-13, 21:47
biznes to biznes, a w biznesie również się liczy pierwsze wrażenie.
Na blogowiczu nie było nigdy szczególnie przyciagacego layoutu...
Ludzie jeśli nie maja czegoś wypróbowanego to kupuja zazwyczaj produkty z ładniejsza etykietka do tego również zamysł "widziałem reklamę w telewizji, może będzie dobre".
Tak samo tu, ktoś wejdzie. Nawet nie szczególnie przyjrzy się szablona i powie, lepiej jest u inventive, lepiej się prezentuja, więc pewnie maja "lepszy towar".
nadal nie wypowiadasz się w temacie a twoją wypowiedź zbagatelizuję tym, że strona nadal istnieje (już 5 lat), nadal jest uaktualniana, bo nadal jest w czołówce stron o tej tematyce wiele z niby ładniejszym wyglądem już dawno zostało zamkniętych i zapomnianych
dlatego prosze wypowiadać się tu o propozycjach dodatków lub wcale temat szaty graficznej strony szablonów był już poruszany na forum w odpowiednich wątkach
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 34 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-09-13, 22:49
czołówka, pięć lat i sucho oraz na pozór bez szczególnego życia =.=
co tych dodatków głównie należy się skupić na szablonach i przy okazji avatarach. Propozycja Lukem jest trafna, złaszcza odtwarzacze muzyczne.
Z liczników (ile do czegoś tam, ile dni itp.), zegarków, oraz kalendarzy na stan obecny powinno się zrezygnować, bo już mało kto korzysta z tego typu pierdół.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).