- tak, można zrezygnować w dowolnym momencie, ale wypłaty środków realizowane są tylko po osiągnięciu minimum zapisanego w regulaminie/zasadach.
- konsekwencje czego?
- w szablonach systemowych są kody, które wyświetlają reklamy w określonych miejscach - np. pod pierwszym, drugim, trzecim wpisem i/lub na stronach wpisów pod komentarzami. Można wstawić kreacje ręcznie w wybranych przez siebie miejscach.
- jeżeli masz reklamy google, to możesz mieć inne, ale tylko takie, które nie łamią zasad programu adsense.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Można dobrze zarobić ale to zależy jaka tematyka bloga i oglądalność. Jednak jest to dobra forma reklamy na początek - potem na sprzedaż reklamy i programach partnerskich myślę że można jednak zarobić jeszcze więcej.
Znajomy umieścił kiedyś na swojej stronie reklamę adsense w okienku pop-up, w dodatku z uciekającym krzyżykiem w 2 dni zarobił ponad 300zł, wypłacił. Po tygodniu konto mu zablokowali.
Ktoś mógł na jakiejś podstronie złamać nieświadomie regulamin a 99% kliknięć mieć z innych podstron. Google ma to gdzieś - konto zablokują a środków zarobionych prawidłowo nie wypłacą. Wszystko zgodnie z regulaminem. Zawsze można zgłosić to do UOKIK
______________________________________________________ www.niepoddawajsie.pl - prowadzenie restauracji i kariera w Polsce
AdSense - im dalej w las, tym więcej drzew Jak piszę bloga o specjalistycznym słownictwie w języku niemieckim, to wiem jedno kokosów by z tego nie będzie Inną kwestią jest to, że pełno użytkowników ma poblokowane reklamy za pomocą chociażby Adblocka, a ich ilość wzrasta...Także, albo masz bloga o gotowaniu i masz pełno wyświetleń, albo czekasz...Dziś zobaczyłem, że google sugeruje mi możliwość zrezygnowania z programu
Jeżeli zarobki nie rosną wystarczająco szybko i nie zapowiada się wzrost odsłon przez dłuższy czas, to lepiej poszukać sobie innego sposobu na spieniężenie bloga.
W przypadku nowego porzuciłbym w ogóle reklamy i zajął się jakością treści. W przypadku już rozwiniętego poszukałbym chętnych wśród szkół językowych lub firm powiązanych z tematyką.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
pablo8019, polecam Ci pomoc produktową. O minimalnej kwocie wypłaty poczytasz w artykule "Progi płatności" https://support.google.co...er/1709871?rd=1 - na dzień dzisiejszy jest to nie mniej niż 300zł.
Ja korzystam z Adsense. Nie jest to dużo pieniażków, ale jako dodatek motywujący do pisania bloga może być.
U mnie pułap wypłaty to 300zł. Osiągnęłam i jestem w miarę zadowolona.
Obecnie oczywiście rozglądam się za innymi, może bardziej opłacalnymi sposobami
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).