Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Za czasów, gdy sieć Play miała w Second Life swoją wyspę, organizowali co jakiś czas różne konkursy.
Jeden z nich polegał na przykład na przyprowadzeniu ciekawego zwierzaka, nagrodą był apartament w ich ówczesnym biurowcu. Znajomy z Blipa wygrał, ja nie.
Co jakiś czas rozdawali też startery Play w zamian za szybkie odpowiedzi na proste pytania. Łatwa rzecz: czytasz uważnie, odpowiadasz szybciej niż inni, wygrywasz.
I w ten sposób wygrałem starter ich sieci, który doczekał się aktywacji po wejściu Play Fresh.
Próbowałem też załapać się na starter GGAir, nie wyszło.
Ogólnie to nie biorę udziału w konkursach. Nie wierzę w swoje szczęście, nie lubię związanego z tym spamu, nie chce mi się.
nie wszędzie potrzebny jest spam kamerę Samsunga dostałem za zagranie w grę Flash (rzucanie wrapstarem do pracowników na czas i punkty), bo to było wymagane do uaktywnienia formularza + wymyślenie odpowiedzi na pytanie konkursowe i wysłanie go przez ten formularz
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Ostatnio moje oczy cieszy prenumerata National Geographic (już trzeci numer dostałem a będzie łącznie 12), którą zafundował mi bank, wystarczyło podać kwotę transakcji z paragonu płaconego kartą oraz napisać ile się widzi zdjęć na obrazku, pierwsza osoba co tydzień wygrywała wycieczkę a kolejne dwadzieścia gazety (nawet nie doczytałem, że liczy się "kto pierwszy" ).
Maggi napisał/a:
akcesoria kuchenne Tupperware
moja mama kiedyś tym handlowała, pół domu mam w duperelach z tej firmy a ostatnio doszły kolejne bo hochland za punkty dawał dwa rodzaje misek.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-12-31, 15:15
ostatnio narzekałam, że nic nie wygrywam, a jak już to pierdoły, więc...
kilka dni temu na pocztę dostałam wiadomość o wygranej na benchmark.pl ^^
mało nie oplułam kawą laptopa, bo wygrana to nowiutki na rynku, designerski router (asus-rtn56u)
nawet mój bardzo wybredny brat po raz pierwszy w historii nie miał żadnego "ale", jesli chodzi o sprzęt
Z wygranych na swoim koncie mam jakieś fajne słuchaweczki z radia, kubki i takie tam pierdołki ale zawsze coś.
Ja teraz biorę udział w promocji zorganizowanej przez OBI
Wystarczy się zalogować i czekać na losowanie codziennie można wygrać bony do obi! Polecam
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-06-10, 18:08
Jakoś od początku 2010 r. co mięsiąc wygrywam w radio 2 płyty miesięcznie, za głosowanie. Poza tym czasami (jak jest jakiś większy konkurs) to zgarniam mp4 - wygrałem ich już z 7. Poza tym, równiez w radio , wygrałem naklejki, maaaasę smyczy, kubek i mazak.
A co nagród nie-z-radiowych to wygrałem w konkursie Play doładowanie za 20 zł. I to w zasadzie tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).