Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-06-11, 08:52
Htsz napisał/a:
a jakieś ciekawe te odtwarzacze? dobrej jakości? jedyny fajny jaki ja wygrałem to był Ipod (wspominałem na pierwszej stronie).
No właśnie nie - takie podróby przypominające z wyglądu IPoda nano, a sprzętowo bardzo słabe. Z tego co patrzyłem to chodziły na allegro po 80 zł, więc sprzedawałem je znajomym za 50. Niby dyf, a interes się kręci
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-06-11, 16:16
Htsz napisał/a:
podróbek nie brakuje wszyscy inspirują się projektami Apple, mój pierwszy był podobny do Ipoda Shuffle
Haha, ale przynajmniej dostałeś 'profesjonalne' pudełko i akcesoria. Mi się trafiło pudełko 8cm x 20 cm w czym był tylko sprzet, słuchawki, kabel USB i jakiś papier (instrukcją bym tego nie nazwał). Ale i tak się cieszę, że udało mi się to sprzedać
raz, może dwa nie dostałem produktu w jego oryginalnym opakowaniu może to kwestia 'profesjonalizmu' danej firmy, która konkurs organizuje - jak ktoś doi parę groszy na gabarytach paczki to chyba w jego żyłach płynie szkocka krew
Ja ssstrasznie lubię konkursy, sporo też wygrałam, ale nie takie wartościowe rzeczy, jak lodówki, samochody czy wycieczki
W ostatnim tygodniu jakiś wysyp miałam, zgarnęłam bon do rossmanna za 200 zł, zestaw ciast dr. Oetkera, podkładkę steelseries, matę do tańca podłączaną pod PC, zestaw kosmetyków Joanna, zestaw kosmetyków L'oreal, przyprawy, 2 plecaki z Jansport.. Nie pamiętam reszty
A przedtem udało mi się zgarnąć ciśnieniomierz (fajny:) ), grill, kilka różnych kosmetycznych mazideł , piękną pościel ręcznie wyszywaną, komplet szlafroków, kosmetyki, blabla....;)
Marzę, by wygrać rower, laptopa i rolki
Edit:
Aha, biorę udział w kreatywnych konkursach, nie wymagających słania sms
Postanowiłem niedawno spróbować swoich sił. Na początku myślałem, że się nie uda, ale okazało się, że po weryfikacji załapałem się na kilka nagród.
1. Od eurobon.pl (organizowane na fan page Wrocławia) dostałem (nagroda główna) w pakiecie: doładowanie 100zł do ich strony, 2x bon do kina 5D, 1x bon na dużą pizzę
2. w konkursie Nokia&Fotka - nagroda "pocieszenia" 2 bilety do kina (~60zł)
3. w konkursie Fotka - Saints Row: The Third - gra + koszulka
Całkiem fajne te nagrody i kino i pizza i gra, można mieć dobry humor
malaczarna Blogger.Klub
Wysłany:
2012-03-08, 15:31konkursy
ja nigdy nie bralam udzialu w konkursach ale ostatnio kolezanka przekonala mnie do nich. gra codziennie w jakims konkursie i faktycznie wygrywa rozne nagrody: dlugopisy, kalendarze, płyty, nawigacje, jakies wazony, fiurki, bielizne, odzież, torebki, świece a nawet ostatnio wygrala wypad do spa takze jakos mnie tym zmotywowala i wyszukuje roznych internetowcyh kokursów i teraz codziennie w jakis biore udzial narazie fakt, bez rezultatów ale jako życiowa optymistka wierze, że w koncu sie uda pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).