Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2011-12-02, 11:35 Nowy wygląd Youtube
|
|
|
Jak wam się podoba nowy wygląd Youtube?
Jakiś czas temu można było włączyć sobie ten wygląd za pomocą tricku (Firefox):
na stronie youtube wciskamy ctrl+shift+j i w konsoli wpisujemy to: Kod document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU" zatwierdzamy i przeładowujemy stronę.
Obecnie wygląda na to, że Google zaczyna już włączać nowy wygląd wszystkim userom (bez kombinacji).
Poniżej dwa zrzuty ekranu. Jeden dotyczy strony głównej a drugi pojedynczego wpisu. Zrzutu ekranu z kanałem nie mam, ale też się sporo pozmieniało.
Wygląd strony filmu oraz głównej bardzo mi się podoba, szczególnie strona główna chociaż będę musiał się do niej przyzwyczaić, bo jest nieco poprzestawiana w porównaniu z poprzednim szablonem.
Nie spodobał mi się natomiast wygląd nowego profilu, może mam za mało rzeczy na swoim profilu, ale dotychczasowa wersja i jej układ mi pasowały, mogliby odświeżyć go tylko pod nowy szablon i byłoby git.
Macie już nowy wygląd Youtube? jak się wam podobają zmiany?
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|