mam w planach kupno konta pod www, kilka osób już o tym wie.
kosz takiego serwera to 249 pln brutto i w tym jest to dyspozycji:
Pojemność konta 2000 MB
Konta e-mail bez limitu
Domeny bez limitu
Bazy MySQL bez limitu
Miesięczny transfer 50 GB
Inne usługi
Konta FTP bez limitu
Listy mailingowe bez limitu
Subdomeny bez limitu
Domeny zaparkowane bez limitu
podzieliłoby się to na max 10 osób
przy pięciu osobach koszt to 50 złoty na rok za osobę
domene .pl kupię ja, z przedlużeniem się zastanowimy, będzie się grono najwyżej potem składało na połowe a drugą ja dopłace (90pln netto za przedłużenie)
kto byłby chętny na takie coś ??, można ewentualnie zastanowić się nad wykupowaniem tyle ile nam potrzeba.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
jak kogos stac na serwer za 250pln to go nie stac na domene za 50pln?
dodam tylko ze na tej samej maszynie stoi to forum...
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-04, 22:35
hm hm. ja to bym sie musiala głeboko zastanowic. . nie wiem czy jest sens brac wlasny kawałek serwa na portfolio+strone domową+małą własną działalność skoro posiadam tylko wiedze w zakresie grafiki {jako-jako}, htmlu i cssu {eeee.. jako-tako xD}... od czegoś zacząć trzeba.. ale nie wiem czy zdecyduje sie dołączyc do tego zakupu.. :p.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-07-04, 22:35
To beznadziejnie skoro potrafi odciac od dostepu na forum na pol doby.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
jak kogos stac na serwer za 250pln to go nie stac na domene za 50pln?
przeciez ten ktoś będzie miał tylko kawałek z całości, więc jak ma płacić 50 za reswer to na pełną opłatę za domene juz go może nie być stać
N`talia napisał/a:
nie wiem czy jest sens brac wlasny kawałek serwa na portfolio+strone domową+małą własną działalność skoro posiadam tylko wiedze w zakresie grafiki {jako-jako}, htmlu i cssu {eeee.. jako-tako xD}... od czegoś zacząć trzeba.. ale nie wiem czy zdecyduje sie dołączyc do tego zakupu.. :p.
nikt ci nie każe posiadać super wiedzy, support dostarcza firma a obsłużyć ftp i poczte raczej potrafisz
Cytat
To beznadziejnie skoro potrafi odciac od dostepu na forum na pol doby.
mnie nie zbanowało jeszcze ani razu :p a banuje raczej za niecierpliwość bo jak ktośrobi za dużo zapytań do serwera to chyba się gdzieś spieszy za nadto
moron napisał/a:
dodam tylko ze na tej samej maszynie stoi to forum...
ja dostane inne konto już to uzgadniałem z nimi kiedyś
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).